KTPs kompetencer gør en forskel for os
Hos Dalbøges Ejendomsselskab III har vi tidligere samarbejdet med en ejendomsadministrator omkring udlejningen af vores ejendomme, men har nu valgt selv at administrere disse. I forbindelse med skiftet ledte vi efter et online boligadministrationssystem, der skulle være intuitivt i brugen og online tilgængeligt. Efter at have researchet på forskellige IT-systemer ud fra pris, omfang og kundeanbefalinger faldt valget på KOMTIPA.

KTPs kompetencer har haft afgørende betydning for valget af KOMTIPA, og deres langvarige erfaring med ejendomsadministration kommer os løbende til gode. Dels har de kunne hjælpe os i gang med selve løsningen, optimering af arbejdsprocesser, samt facilitering af de opgaver, vi har som udlejer, så vi overholder alle lovkrav.

KOMTIPA giver os mange fordele. Online løsningen sikrer os en fleksibel arbejdstid, hvor vi kan arbejde uanset, hvor vi befinder os. KOMTIPA er også forholdsvist intuitivt i anvendelsen. Vi kan nemt se, om der er restancer, se huslejebeløb og -forhøjelser, eller trække en liste på lejerne, hvis vi fx hurtigt skal videregive en vigtig serviceinformation til beboerne.

KTP giver os mulighed for at tilkøbe bogføringsydelser, hvilket er en uvurderlig hjælp i hverdagen. Endvidere er de åbne for vores behov til videreudvikling af KOMTIPA, og derigennem har vi i samarbejde udviklet en kontoplan, som passer helt til vores krav som privat udlejer.

Ved behov får vi kompetent IT-support, som vi oplever som tilgængelig, løsningsorienteret og imødekommende.

Vi har fået et online ejendomsadministrationssystem og support, der fuldt lever op til vores forventninger som privat udlejer. Vi har i tillid til systemet også valgt at bruge det til endnu et selskab; 360 Ejendomme.

Derfor får KOMTIPA og KTP mine bedste anbefalinger.

Charlotte Dalhoff Dalbøge
Dalbøges Ejendomsselskab III I/S