NY LEJER?

Se her, hvordan du nemt opretter en ny lejer i KOMTIPA

Hvordan tilmelder jeg en ny lejer ved indflytning?

Med KOMTIPA får du en sikker og brugervenlig software til din ejendomsadministration, som er enkel og intuitiv i sin opbygning. Det vil du også opleve, når du skal tilmelde en ny lejer i KOMTIPA.

Du kan udføre det på to måder:

Har du oprettet din nye lejer i ansøgerkartoteket finder du blot vedkommende der, vælger ”Indflyt”, og bekræfter at navn, mail, telefon og ikke mindst indflytningsdato er korrekte. Alle felter kan naturligvis rettes, hvis der er behov for det. Herefter vælger du ”Indflyt”-knappen og udfører derved indflytningen. Så er du færdig, og alt kan gøres klar til den første huslejeopkrævning.

Har du ikke en ansøger, så finder du i stedet lejemålet på listen over ledige lejemål. Her vælger du ”Indflyt” på det lejemål, du har udlejet. Alle felter på ”indflytningsbilledet” er tomme og skal udfyldes, før du kan bekræfte indflytningen. Herfra er det selvfølgelig de samme få felter og den samme fremgangsmetode, som hvis du havde en ansøger.

Husk, at du kan planlægge et indflyttersyn i KOMTIPA og benytte DomuSpect til at udføre indflyttersynet digitalt. Det gør flyttesynet nemt og sikkert for dig.